Unge musikere inviteres til kreativ sommercamp på Læsø i 2024

Foto: Læsø Kommune.
dato

En unik mulighed for unge musikere spirer op denne sommer med Udspringers Sommercamp 2024, arrangeret i samarbejde mellem Musikskolen på Læsø og Kulturskoler i Nordjylland.

Campen er målrettet unge mellem 13 og 19 år, og dens hovedformål er at inspirere deltagerne til at skrive deres egen musik og spille i et band. Det er en oplagt mulighed for unge musikalske talenter at udfolde og videreudvikle deres evner inden for musik i et kreativt og socialt miljø. Ungdommens energi og passion for musik bliver central i denne sommercamp, der lover at blive et mindeværdigt arrangement.

Tilmelding til campen foregår via en QR-kode og en formular. Den udfyldte formular skal sendes til enten Kulturskoler i Nordjylland eller Musikskoleleder Sina via e-mail på shc@laesoe.dk. Det er vigtigt, at interesserede husker at tilmelde sig inden fristen, som er den 17. juni 2024, for at sikre deres plads på denne spændende camp.

Udspringers Sommercamp 2024 vil uden tvivl blive en lærerig og spændende oplevelse for alle deltagende unge musikere, og det er en fantastisk mulighed for at møde andre med samme interesse og skabe nye venskaber gennem musik.

https://www.laesoe.dk/kommunen/nyhedsarkiv/sommercamp-for-unge-musikere

Kilde: Læsø Kommune