Pædagog til barselsvikariat på Læsø skole og SFO

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du vores barselsvikar på Læsø Skole og SFO? Brænder du for at skabe det bedst mulige tilbud for alle børn, uanset forudsætning og baggrund? Brænder du for et godt samarbejde med dygtige kollegaer? Vil du inspirere og blive inspireret? Har du hjertet på rette sted, og vægter du både høj faglighed og relationsarbejde? Synes du, det er stort at være lille? Så er du den brik, vi står og mangler på vores skole.

Vi vil være den bedste skole for alle vores elever. En skole, hvor vores undervisning skaber de bedste muligheder for alle vores elevers læring i et samvær med nærvær. En af vores kollegaer er gået på barsel og derfor mangler vi dig! Vi søger en, der, som vi, møder både elever, forældre og kollegaer i øjenhøjde og sætter en ære i at have et nærvær med i samværet, og så skal du kunne tiltræde senest 1. august 2024.

Læsø Skole er øens eneste skole og udgør, sammen med vores SFO, en helt central rolle i forhold til det kulturbærende arbejde, der foregår her på øen. Vi har ca. 120 elever fordelt på 0.-9. klasse. Vi er en skole, som er kendetegnet ved nærvær og rummelighed og med fokus på at sikre trivsel blandt både børn og voksne.

Hvilke opgaver?

Vi er øens eneste skole, og vi er stolte af vores arbejde! Dine opgaver som pædagog i skolen vil primært være som støttepædagog i ”Skolen i Skolen” teamet. ”Skolen i Skolen” er et tiltag, der startede for lige over et år siden. ”Skolen i Skolen” er både et sted og en måde at tænke på. Helt overordnet er det en mellemform, og på vores skole er formålet med mellemformer altid at styrke alle elevernes deltagelsesmuligheder i stamklassen. Her vil dine kompetencer som pædagog komme i spil. Udover det vil du som pædagog også være tilknyttet vores SFO.

Hele Nordjyllands skolevæsen deltager i udviklings- og forskningsprojektet: Den mangfoldige folkeskole; heri deltager UCN og Rambøll. Projektet løber over 3 år og er finansieret af A.P. Møller Fonden. https://www.denmangfoldigefolkeskole.dk/ 

 

Hvem er du?

 

  • nærværende og med overblik
  • har glimt i øjet og humor
  • fleksibel, stabil og ansvarsbevidst 
  • kan og vil tænke nyt og bidrage med ideer på tværs af øen
  • tydelig, relationsstærk og imødekommende 

 

Ansættelse og løn i henhold til gældende overenskomst.

 

Vi forventer, vikariatet vil løbe indtil 30. juni 2025.

 

Ansøgningsfrist fredag den 26/5-2024  

Vi holder samtalerne umiddelbart efter fristens udløb.

 

I din ansøgning bedes du forholde dig til, at jobbet foregår på Læsø, og at det ikke er muligt at pendle på dagsbasis.

Der gøres opmærksom på, at der ved ansættelse vil blive indhentet børneattest.

Henvendelse vedrørende stillingen kan rettes til skoleleder Karsten Sandau på tlf. 42569048 eller mail ksa@laesoe.dk eller til pædagogisk leder Lone Aagaard på tlf. 29777287 eller mail laa@laesoe.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Læsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Skole afdelingen, Byrum Hovedgade 58, 9940 Læsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6039439

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet