Læsø Kommune fejrer Morten Pihlers pension med mindeværdig afskedsreception

Foto: Læsø Kommune.
dato

Afskedsreception for Morten Pihler efter år med dedikeret indsats i Læsø Kommune

Efter mange år med dedikeret indsats i Læsø Kommune har tiden nu kommet for Morten Pihler at gå på pension. I den anledning arrangeres der en afskedsreception for at markere overgangen til pensionistlivet.

Receptionen afholdes fredag den 19. april 2024 klokken 13.00 i Byrådssalen, hvor kolleger, samarbejdspartnere og venner samles for at fejre Morten med varme tanker og gode ønsker. Det bliver en eftermiddag for at ære Mortens år med indsats og dedikation i kommunen.

Alle, der ønsker at deltage i fejringen, opfordres til at bekræfte deres deltagelse senest onsdag den 17. april 2024. Bekræftelse kan ske ved at kontakte Anni Rulle enten på email aru@laesoe.dk eller ved at ringe på telefonnummer 96213073.

Det er Læsø Kommune, der står bag arrangementet, som vil blive en varm og mindeværdig anledning for alle deltagerne og for Morten selv, til at se tilbage på mange år fyldt med engagerende arbejde og gode minder.

Det er en vigtig milepæl i Mortens liv, og Læsø Kommune ser frem til at byde velkommen til alle, der ønsker at bidrage til fejringen af denne betydelige lejlighed.

https://www.laesoe.dk/kommunen/nyhedsarkiv/afskedsreception-for-morten-pihler

Kilde: Læsø Kommune