Hyggekrogen fejrer national væresteds-dag med særlige aktiviteter på Læsø

Foto: Læsø Kommune.
dato

National væresteds-dag markeres med særligt arrangement i Værestedet Hyggekrogen

Værestedet Hyggekrogen i Læsø Kommune forbereder sig til at fejre National væresteds-dag den 3. maj. Denne særlige dag markeres fra kl. 13:00 til 15:00 og byder på et program spækket med aktiviteter, som fremmer fællesskab og håb.

Arrangementet inkluderer unikke aktiviteter som såning af morgenfruer, hvilket giver deltagerne en praktisk mulighed for at engagere sig i værestedets aktiviteter. Morgenfruen, der er anerkendt som hele Danmarks væresteders nationalblomst, udvælges for sin sol-lignende krone der symboliserer håb for fremtiden, hvilket stemmer godt overens med værestedernes målsætning om at skabe positive forandringer.

Dagen tilbyder også friske forfriskninger og gode muligheder for socialt samvær, hvilket er i tråd med værestedernes grundlæggende formål om at fremme fællesskab og støtte. For dem, der ønsker at vise deres støtte til Værestedet Hyggekrogen, vil der være mulighed for at få udleveret en pose med morgenfruefrø, som gæsterne kan så i deres egen have.

For dem, der ønsker yderligere oplysninger om arrangementet eller udlevering af morgenfruefrø, kan de tage direkte kontakt til teamleder Else Andersen på telefon 20422731 eller værestedsansvarlig Frida Poulsen på telefon 20409704.

Med National væresteds-dag tilbyder Værestedet Hyggekrogen en formfuldendt anledning til at komme sammen og fejre håb og fællesskab, samtidig med at der sættes lys på den vigtige rolle, væresteder spiller i lokalsamfundet på Læsø.

https://www.laesoe.dk/kommunen/nyhedsarkiv/aabent-hus-i-hyggekrogen

Kilde: Læsø Kommune