Den 19. november 2024 byder Læsø Bio på en unik mulighed for at lære om videnskaben bag ølproduktion. Arrangementet, der er åbent for alle, præsenteres af Folkeuniversitetet Læsø og finder sted i de hyggelige rammer på Byrum Hovedgade 82.
Eksperter deler deres videnForedraget vil blive ledet af Birgitte Skadhauge, leder af Carlsberg Laboratorium, og brygmester Erik Lund. De vil dykke ned i forædlingen af byg og humle og give indblik i, hvordan disse ingredienser dyrkes bæredygtigt. Deres præsentation vil give publikum en dybere forståelse af de processer, der ligger bag det gode øl.
Smagsprøver på udvalgte øltyperSom en ekstra del af oplevelsen vil deltagerne få mulighed for at smage på fem udvalgte øltyper. Smagsprøverne serveres i takt med, at de gennemgås i foredraget, hvilket giver en praktisk dimension til den teoretiske viden. Denne oplevelse kræver en lille entrébetaling, der inkluderer ølsmagningen.
Praktisk information
Dato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: Kl. 18:45
Sted: Læsø Bio, Byrum Hovedgade 82, 9940 Læsø
Entré: 30 kr. inkl. ølsmagning
Arrangør: Folkeuniversitetet Læsø
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her