Døgnrapporten i Læsø: onsdag den 8. december

Profilbillede

Læsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Flere tilfældige blufærdighedskrænket

Nordjyllands Politi efterlyser aktuelt en gerningsmand til tre tilfælde af blufærdighedskrænkelse begået inden for kort tid i Frederikshavn. Ring 114 med oplysninger. 
Læs mere på politi.dk

 

Flere tilfælde af online afpresning

Nordjyllands Politi oplever jævnlige tilfælde af online afpresning af især mænd – og lige for tiden synes disse sager at stige. Bedste værn er at blokere gerningspersonen.
Læs mere på politi.dk

 

Læsø – spiritusbilist anholdt

Tirsdag den 7. december om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Vesterø Havnegade på Læsø. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren i at deltage i en alkometertest.

Desværre for bilisten gav testen udslag for, at han tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Frederikshavn – forsøg på indbrud i lejlighed

Tirsdag den 7. december kl. 07:00-12:50 forsøgte en ukendt gerningsmand at begå indbrud i en lejlighed på Kalkværksvej i Frederikshavn. Det lykkedes ham dog ikke at skaffe sig adgang til lejligheden. Som resultat af forsøget efterlod han en skade i dørkarmen.

Har du set mistænkelig færden på Kalkværksvej i Frederikshavn? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Vrensted – pillefyr stjålet ved indbrud

En ukendt gerningsmand brød torsdag den 25. november ind i en bolig på Vrenstedvej i Vrensted, hvorfra man blandt andet afmonterede og stjal en brænder fra et pillefyr. 

 

Har du set mistænkelig færden på Vrenstedvej i Vrensted? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Hou – indbrud i sommerhus

Mellem lørdag den 27. november kl. 12:00 og tirsdag den 7. december kl. 17:15 fandt et indbrud sted på Strandstien i Hou. En ukendt gerningsmand begik her indbrud i et sommerhus, hvorfra man blandt andet stjal to PH-lamper.

Har du set mistænkelig færden på Strandstien i Hou? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi