Døgnrapporten i Læsø: onsdag den 22. december

Profilbillede

Læsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Åbningstider hos Nordjyllands Politis ekspeditioner mellem jul og nytår

Ekspeditionerne på politistationerne i Hjørring, Frederikshavn, Hobro, Brønderslev, Vesthimmerland, Kaas, på Læsø og på Grønlands Torv i Aalborg har følgende ændrede åbningstider mellem jul og nytår 2021.
Læs mere på politi.dk

 

Aalborg – narkopåvirket bilist sigtet for salg af narkotika

Tirsdag den 21. december om eftermiddagen lagde politiet mærke til en bilist på Over Kæret i Aalborg, som man besluttede sig for at standse til en færdselskontrol. I forbindelse med kontrollen forsøgte bilisten at smide to små poser ind under hans køretøj – formodentlig for at skjule deres indhold.

Men det lagde betjentene hurtigt mærke til.

Det viste sig, at de to poser indeholdt i alt seks mindre poser med methamfetamin. En kontrolvejning viste, at der var tale om i alt 22,94 gram. Derudover udførte betjentene en narkometertest på bilisten. Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for besiddelse af ulovlig narkotika med henblik på salg samt kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

E45 Støvring – spiritusbilist med frakendt førerret anholdt

Onsdag den 22. december tidligt om morgenen standsede politiet en bilist til kontrol på E45 i nærheden af Støvring, da politiets IT-systemer viste, at bilisten var frakendt førerretten til personbil. 

Politiet traf her bilisten – en 39-årig mand. 

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en alkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel samt kørsel i frakendelsestiden. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Hvam – tyveri af nummerplader

Et sæt nummerplader blev stjålet fra en personbil, der holdt parkeret på Markdiget i Hvam mellem mandag den 20. december kl. 17:00 og tirsdag den 21. december kl. 15:00. 

Har du set mistænkelig færden på Markdiget i Hvam? Kontakt politiet på 114.

 

Hune – indbrud i sommerhus

Tirsdag den 21. december kl. 10:00-16:50 fandt et indbrud sted i et sommerhus på Sandtoften i Hune. Blandt de stjålne genstande var et antal Arne Jacobsen 7’er stole i sort læder.

Har du set mistænkelig færden på Sandtoften i Hune? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Vrå – indbrudstyv forsøgte at afliste hoveddør

En ukendt gerningsmand forsøgte at bryde ind i en bolig på Højskolevej i Vrå tirsdag den 21. december kl. 17:00-22:10. Indbrudstyven forsøgte at bryde hoveddøren op – formodentlig med en skruetrækker. Der er dog ingen tegn på, at det lykkedes dem at skaffe sig adgang til boligen. Der er ikke meldt noget stjålet i forbindelse med sagen.

Har du set mistænkelig færden på Højskolevej i Vrå? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi