Døgnrapporten i Læsø: mandag den 27. december

Profilbillede

Læsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Yokohama Pneumatic Fender with tire net / Skibsfender bjærget ved Rødhus den 19. december 2021

Nordjylland Politi søger ejeren til en meget stor skibsfender beklædt med bildæk, der den 19. december 2021 drev i land ved Rødhus ud mod Skagerak
Læs mere på politi.dk

 

Åbningstider hos Nordjyllands Politis ekspeditioner mellem jul og nytår

Ekspeditionerne på politistationerne i Hjørring, Frederikshavn, Hobro, Brønderslev, Vesthimmerland, Kaas, på Læsø og på Grønlands Torv i Aalborg har følgende ændrede åbningstider mellem jul og nytår 2021.
Læs mere på politi.dk

 

Aalborg – spiritusbilist anholdt

Spirituskørsel – dét blev en 50-årig kvinde sigtet og anholdt for fredag den 24. december sent om aftenen, da politiet standsede hende til kontrol på Sohngårdsholmsvej i Aalborg.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en alkometertest. Desværre for bilisten gav testen udslag for, at hun havde en promille på 1,6 – betydeligt over den lovlige grænse på 0,5.

 

Hjørring – narkopåvirket bilist anholdt

Søndag den 26. december om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Kongensgade i Hjørring. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 19-årig mand – i at deltage i en narkometertest.

Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen. Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Sæby – bilist sigtet for besiddelse af ulovligt kanonslag

”De kaster kanonslag fra bilen”

Sådan lød anmeldelsen søndag den 26. december sendt om aftenen, da en bekymret borger kontaktede Nordjyllands Politi. Nogle ukendte personer kørte i øjeblikket rundt i Sæby, hvor de kastede kanonslag ud fra deres biler, mens de kørte rundt.

Takket være borgerens beskrivelse standsede politiet kort tid efter en personbil i Sæby.

 

I bilen var i alt fire personer. Bilen blev ransaget, og bilisterne blev visiteret. Bilens fører blev her fundet i besiddelse af et ulovligt kanonslag, hvorfor vedkommende blev sigtet for at have overtrådt fyrværkeriloven.

 

Aalborg – lamper, stole og smykker stjålet ved indbrud i bolig

Mellem lørdag den 18. december kl. 06:00 og søndag den 26. december kl. 19:10 fandt et indbrud sted i en bolig på Stolpedalsparken i Aalborg. En ukendt gerningsmand brød her et køkkenvindue op med en spade, hvorefter man bevægede sig rundt i samtlige rum. Blandt de stjålne genstande var tre PH-lamper, to svanestole i stof og diverse smykker.

Har du set mistænkelig færden på Stolpedalsparken i Aalborg? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Aalborg – pengeskab stjålet ved indbrud i bolig

Fredag den 24. december kl. 15:40-23:15 fandt et indbrud sted i en bolig på Jordbærvej i Aalborg. En ukendt gerningsmand brød her et vindue op, hvorefter man blandt andet stjal et pengeskab indeholdende kontanter og pas samt diverse smykker.

Har du set mistænkelig færden på Jordbærvej i Aalborg? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi