Aflyst forårskoncert på Læsø bliver til musikalsk sensommerfest

Foto: Læsø Kommune.
dato

Aflysning af Forårskoncerten og Planlægning af Sensommer-Koncert på Læsø

Det er med beklagelse, at det offentliggøres, at dette års forårskoncert på Læsø er blevet aflyst. Beslutningen er truffet som følge af uforudsete omstændigheder, som forhindrer koncertens afholdelse som planlagt.

Som en erstatning for forårskoncerten, glæder det dog arrangørerne at meddele, at der vil blive afholdt en sensommer-koncert. Dette event står til at samle både børn og voksne fra Musikskolen på Læsø, der sammen vil levere en spændende musikalsk oplevelse for alle deltagere. Mere detaljeret information omkring datoen, tidspunktet og programmet for denne begivenhed er under udarbejdelse og vil blive annonceret, så snart alt er på plads.

Alle borgere på Læsø opfordres til at sætte et kryds i kalenderen og forberede sig på en musikalsk oplevelse, der skal fejre sensommeren. Kommunen og arrangørerne ser frem til at præsentere et program, der afspejler det rige musikalske talent, vores ø huser.

Kommunikation omkring aflysningen af forårskoncerten og oplysninger om den planlagte sensommer-koncert vil løbende blive delt med borgerne via kommunens hjemmeside. Vi vil gerne udtrykke vores taknemmelighed overfor alle for deres forståelse og tålmodighed i denne omlægningsproces og ser frem til at dele en musikalsk sensommeraften sammen.

https://www.laesoe.dk/kommunen/nyhedsarkiv/sensommer-koncert-erstatter-foraarskoncerten

Kilde: Læsø Kommune