Nyt fra Læsø i politiets døgnrapport

Profilbillede

Læsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Aalborg – tricktyveri ved Hasseris Bymidte

Tirsdag formiddag blev en kvinde stoppet af en fremmed herre, da hun var ved at bakke ud af sin p-bås. Her blev hun spurgt om vej til Universitetshospitalet, og mens hun var i gang med at vise vej, stjal en anden person hendes pung fra bilen. Kort efter blev der hævet 6000 kroner på et af hendes kort.
Manden var 45-50 år, 160-165 cm høj, almindelig af kropsbygning med sort, kort hår. Han talte gebrokkent engelsk, bar briller og var iført en sort jakke. Han kørte i en sølvfarvet, Peugeot stationcar med danske nummerplader.

Har du set manden – og eventuelt hans medsammensvorne - omkring Hasseris Bymidte, tirsdag den 17. maj, hører Nordjyllands Politi gerne fra dig på 114.

 

Hjørring – grill antændte garage

På Hasselager i Hjørring endte tilberedningen af en omgang stegt flæsk noget mere hedt end planlagt. Grillen selvantændte og fik fat i halvtaget, som var monteret på garagen.

 

Læsø – beruset besætning kaldt i land

Læsø blev en fiskekutter onsdag aften råbt an fra kajen og bedt om at lægge til land. Her fandt man en beruset besætning ombord, særligt skipper var meget påvirket af alkohol. Desuden fandt man et besætningsmedlem uden søfartsbog. 
Skipper blev anholdt for overtrædelse af Søloven og kørt til regionsklinikken for udtagelse af blodprøve. 

 

Aars – indbrud i flere biler 

Natten mellem tirsdag og onsdag har en tyv været på spil i Års. Det er gået ud over en VW Passat på Ingemannsvej og en hvid BMW på Stubsvej, hvorfra der er blevet stjålet forskellige effekter som solbriller, en iPhone 11 mv.

 

Hobro – hærværk mod bøgetræ

På Fuglebakken i Hobro er der blevet boret 5-6 huller ved et bøgetræ, der står placeret i en privat have. 
Har du set noget mistænkeligt? Kontakt gerne Nordjyllands Politi på telefon 114

 

Aabybro – ukrudtsbrænder antændte skur

På Fristrupvej ved Aabybro nedbrændte et skur onsdag eftermiddag efter, at en uheldig haveejer havde anvendt en ukrudtsbrænder kort forinden. 

Brandvæsenet rykker hvert år ud til hundredevis af brande, antændt af ukrudtsbrændere. Du kan læse mere på Beredskabsstyrelsens hjemmeside om korrekt og sikker brug af ukrudtsbrændere.

 

Terndrup – bilist frakendt kørekortet

En 21-årig bilist havde onsdag aften så rigeligt fart på, da han blev målt til 154 km/t. på en 80 km/t. strækning. Den sigtede erkendte straks og står nu til en frakendelse af kørekortet.

 

Bjergby – overrasker indbrudstyve

I bjergby havde ukendte gerningsmænd natten til fredag tiltusket sig adgang til en villa ved at bryde en dør op med et koben. Beboerne overraskede dem på trappen til 1. salen, de staf af, og to biler forlod stedet i høj fart med kurs mod motorvejen. Man har dagen før observeret en hvid bil i indkørslen, der forlod stedet igen. To designerstole blev stjålet ved indbruddet. Der er sikret spor fra stedet, og politiet efterforsker sagen.
Har du set to biler i høj fart i Bjergby omkring kl 01:20 natten til fredag, så hører Nordjyllands Politi gerne fra dig på telefon 114.

Tip os, hvis du ser noget mistænkeligt. Ring gerne 114 eller tip os via politi.dk
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi