Det kulturelle Læsø; Mad og Natur

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På Læsø eksisterer en helt speciel natur og sammen med den, muligheden for at sanke til middagsbordet. Naturens rolle for læsøboerne har historisk set været med til tegne livet på øen – og vil også gøre det fremadrettet med det globale fokus på klima. 

Dette er en vigtig del af Læsøs kulturhistorie og det ønsker Læsø Kommune at sætte spot på med projektet; Læsøs Skattekammer; Det kulturelle Læsø – Mad & Natur.
Vi søger derfor er projektmedarbejder med lyst til at indgå i samarbejdet om at forme projektet og efterfølgende stå for formidling i form af guidede ture i naturen i sammenhæng med oplæg/workshops, hvor Læsøs kulturhistorie inddrages.
På Læsø eksisterer allerede guidede ture i naturen, så en vigtig del af dine opgaver bliver at medvirke til at forme projektet, så det passer ind i de tilbud, der i forvejen findes på øen, samt evt. at samarbejde med de respektive udbydere, hvis det passer ind i projektet.

Målgruppen er bred, da vi ønsker et tilbud, der henvender sig til øens institutioner, øvrige befolkning samt turister. Din fornemste opgave bliver derfor at medvirke til at skabe en formidlingsdel, der kan rumme flere forskellige målgrupper.

Konkrete arbejdsopgaver vil være kontakt med øens institutioner, formidling i form af oplæg, workshops og produktion af materiale, der kan bruges til små udstillinger i øens egnede rum.

Du skal desuden medvirke til en form for markedsføring af projektet, så vi sikrer, at vores målgrupper kender til vores tilbud og øge lysten til deltagelse i projektets tilbud.
 

Forventning til dig 

Du er er enten uddannet naturvejleder eller har en passion herfor med erfaring i at formidle. Har du desuden viden om og/eller interesse for kost og sankning, er det en stor fordel – men ikke et ufravigeligt krav.

Du skal have lyst til at holde oplæg, guide workshops og ture i Læsøs natur, og være indstillet på dels at samarbejde med Læsøs foreninger, institutioner, iværksættere og Turist,- og erhvervsforeningen, og dels at arbejde selvstændigt. 

Din nærmeste samarbejdspartner vil være Læsø Kommunes Kulturkonsulent. Du vil referere til Lotte Keller der er forvaltningschef for Social, børn og kultur.

Læsø Kommune som arbejdsplads

Som arbejdsplads er Læsø Kommune unik – ikke blot er vi landets mindste kommune, vi lever og arbejder også i et nærdemokrati, hvor afstanden mellem tanke og handling kan være kort. 

Hjælpsomheden er stor og fordi vi som borgere er få og derfor kender til hinanden, er etikken i vores samarbejder også højt værdsat.

Læsø Kommune er et godt og trygt sted at arbejde, hvor både høj faglighed og godt kollegaskab er med til at danne rammen for mange gode arbejdsdage.

Naturen er unik og øens ro er med til at skabe de bedst mulige omstændigheder for at koble af, når du har fri – og de mange foreningstilbud giver mulighed for masser af fritidsaktiviteter, både kreativt og fysisk.

Er du blevet nysgerrig og vil vide mere inden du sender din ansøgning, så kan du ang. stillingsindholdet ringe til kulturkonsulent Sina Harbo på 24481160, og har du spørgsmål til selv ansættelsen kan du ringe til vicekommunaldirektør Lotte Keller på 21660081. 

Ansættelsen vil ske efter gældende overenskomst, stillingen er på fuld tid det første år og nedsættes derefter til 30 t/u, ønsker du ikke fuld tid  - så søg alligevel.  Ønsker du varigt fuld tid, må du være indstillet på at supplere stillingen med andre kommunale opgaver, her forsøger vi selvfølgelig at finde opgaver der er tættest på dit kompetencefelt.

Opstart sker efter aftale, da vi gerne venter på den rette.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Læsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Læsø Kommune, Doktorvejen 2, 9940 Læsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027307

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet